Αρχική Ανακοινώσεις Συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ

Συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ

από KOEAS

Συνέρχεται σήμερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ, στην τακτική του συνεδρίαση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εξετάσει διάφορα θέματα.

Θα μελετήσει τις εισηγήσεις της Τεχνικής Επιτροπής για τον αγωνιστικό προγραμματισμό του 2021 και τον σχεδιασμό κινήτρων της φετινής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο αγωνιστικός προγραμματισμός για το 2021 είναι βασισμένος στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», στους οποίους ο κυπριακός στίβος, μέχρι στιγμής, έχει εξασφαλίσει παρουσία με την Ελένη Αρτυματά (400μ.), Μίλαν Τράικοβιτς (110μ. με εμπόδια) και Απόστολο Παρέλλη (δισκοβολία). Επίσης, για το 2021 είναι προγραμματισμένα το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και άλλες διεθνείς διοργανώσεις, κάποιες από τις οποίες δεν έχουν καθοριστεί ακόμη, ιδιαίτερα από τη Βαλκανική Ομοσπονδία Στίβου.

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό κινήτρων, η Τεχνική Επιτροπή έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες εισηγήσεις, στη συνεδρίασή της την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, και το Διοικητικό Συμβούλιο θα τις εξετάσει και θα πάρει αποφάσεις για την έγκρισή του.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ θα συζητήσει για τη μεγαλύτερη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Κύπρος στο 2021, που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, τον ερχόμενο Ιούνιο, με πρώτιστο θέμα την οργανωτική δομή της διοργάνωσης.

Επιπρόσθετα, θα συζητηθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού της φετινής χρονιάς, καθώς και άλλα θέματα, τα οποία εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ.

Print Friendly, PDF & Email
X