Αρχική Ανακοινώσεις Στα 61,90μ. η επίσημη πρεμιέρα του Παρέλλη στην Αυστρία

Στα 61,90μ. η επίσημη πρεμιέρα του Παρέλλη στην Αυστρία

από KOEAS

Αρκετά καλή αρχή έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (3/6/21) ο Απόστολος Παρέλλης, στην πρώτη του επίσημη αγωνιστική παρουσία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο 8ος Ολυμπιονίκης του Ρίο και 5ος Παγκόσμιος πρωταθλητής της Ντόχα, έλαβε μέρος στο διεθνές μίτινγκ στην πόλη Ζεντ Πέλτεν της Αυστρίας, καταγράφοντας ως καλύτερη επίδοσή του στη δισκοβολία τα 61,90μ., βολή που είχε στην 4η προσπάθειά του.

Ο Απόστολος Παρέλλης ταξίδεψε στην Αυστρία χωρίς τον προπονητή του Κωνσταντίνο Σταθελάκο, ωστόσο χρησιμοποίησε την εμπειρία του για να βελτιώσει τις βολές του στην πορεία του αγώνα, δείχνοντας πως χρειάζεται ακόμη χρόνο και αγώνες, για να ελευθερωθεί το σώμα του και να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Ο χρόνος είναι με το μέρος του, αφού μόλις τώρα μπήκε στην αγωνιστική περίοδο και βασικός στόχος στη χρονιά είναι να βρεθεί στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο (ο προκριματικός της δισκοβολίας θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου).

Στο Ζεντ Πέλτεν Παρέλλης ακύρωσε τις πρώτες δύο βολές του, καταγράφοντας στην τρίτη 59,85μ. Στην τέταρτη έριξε 61,90μ. και ακολούθως 61,13μ. και 61,83μ. Με τα 61,90μ. ο πρωταθλητής μας κατέλαβε την 2η θέση, πίσω από τον χάλκινο παγκοσμιονίκη στην Ντόχα, Αυστριακό Λούκας Βαϊσχάιντινγκερ, ο οποίος είχε καλύτερη βολή στα 67,76μ. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Απόστολου Παρέλλη είναι το «χάλκινο» μίτινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, στην πόλη Ταταμπάνια της Ουγγαρίας, το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021.

Print Friendly, PDF & Email
X