Αρχική Ανακοινώσεις Στη μάχη ο Μίλαν για μετάλλιο

Στη μάχη ο Μίλαν για μετάλλιο

από KOEAS

Συνεχίζεται το Σάββατο 2 Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Μαρτίου το 35ον  Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που άρχισε την  Παρασκευή 1η Μαρτίου στο οποίο συμμετέχει και η Κύπρος με τέσσερεις αθλητές-τριες.

Το Σάββατο αγωνίζονται  λίγο μετά το μεσημέρι στον προκριματικό των 60μ. με εμπόδια ο Μίλαν Τραϊκοβιτς  , ο Ανδρέας Χ΄΄Θεωρής  στα 60μ. και η Σκεύη Ανδρέου επίσης στα 60μ.

Ο Τραϊκοβιτς   είναι η μεγάλη μας ελπίδα για διάκριση αφού ο αθλητής του ΓΣΟ που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση  θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής με στόχο το μετάλλιο.

Ο Μίλαν συμμετείχε πριν από μερικές μέρες στο International World Indoor Tour στο Ντούσεντολφ της Γερμανίας ( τελευταίος του αγώνας) κατακτώντας  τη 2η θέση με 7.52, όσο και ο νικητής του αγωνίσματος Ισπανός Ορλάντο Ορτέγκα.

Ο πρωταθλητής με την επίδοση 7.52 έχει την 4η καλύτερη σε Παγκόσμιο επίπεδο, την 2η καλύτερη στην Ευρώπη και πανέτοιμος να διεκδικήσει θέση στο βάθρο.

Πριν από δύο χρόνια το 2017, ο Μίλαν  αγωνίστηκε στον τελικό στο Βελιγράδι όπου τερμάτισε 6ος  με 7.60. Στον προκριματικό πέτυχε 7.56 που ήταν παγκύπριο ρεκόρ.

Η Σκεύη Ανδρέου στα 60μ. έχει ατομική επίδοση 7.40 και ο Χ΄΄Θεωρής 6.78 και θα προσπαθήσουν να τις βελτιώσουν.

Print Friendly, PDF & Email
X