Αρχική Ανακοινώσεις Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου

Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου

από KOEAS

Την Κύπρο θα επισκεφθεί στα τέλη Μαϊου – αρχές Ιουνίου ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου Σβέν ΄Αρνε και θα συνοδεύεται από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Κρίστιαν Μίλτζ.

Ο Σβέν ΄Αρνε στο πρόσφατο Συνέδριο των Διευθυντών  των Ομοσπονδιών/Μελών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για την επόμενη 4ετία για εκλογές που θα γίνουν τον Απρίλιο του 2019.

Στόχος της επίσκεψης των δύο (2) κορυφαίων παραγόντων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι να συζητήσουν με την Ηγεσία της ΚΟΕΑΣ τα θέματα που απασχολούν τον Στίβο της Κύπρου και να ανταλλάξουν απόψεις για το μέλλον του αθλήματος σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Η πορεία του αθλήματος σε διεθνές επίπεδο είναι ένα από τα αντικείμενα που απασχολεί τις Ηγεσίες της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, γι αυτό γίνονται συνεχείς συσκέψεις και ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους που ο στίβος θα μπορέσει να επανέλθει στην 4η θέση ακροαματικότητας στην οποία ήταν και να κερδίσει εκ νέου τους λάτρεις του αθλήματος σε Παγκόσμιο επίπεδο.  Με βάση τα τελευταία στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί, ο στίβος υποχώρησε στην 8η θέση από πλευράς τηλεθέασης, γεγονός που επηρεάζει όλους τους παράγοντες ανάπτυξης του αθλήματος.

Ο Πρόεδρος και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κατά την παραμονή τους στην Κύπρο, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με την Πολιτειακή και Αθλητική Ηγεσία του τόπου και να συζητήσουν μαζί τους τρόπους για περαιτέρω ανάπτυξη του στίβου σε όλα τα επίπεδα.

Print Friendly, PDF & Email
X