Αρχική Ανακοινώσεις Στις 10 τρέχοντος μήνα ο Ημιμαραθώνιος

Στις 10 τρέχοντος μήνα ο Ημιμαραθώνιος

από KOEAS

Η ΚΟΕΑΣ προκήρυξε τον παγκύπριο αγώνα Μισού Μαραθωνίου Δρόμου (Ημιμαραθώνιος), ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία, με οργανωτή τον ΓΣ Παγκύπρια. Το αγώνισμα περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των φετινών Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Στίβου (101η διοργάνωση για τους άνδρες και 63η για τις γυναίκες), τα οποία θα διεξαχθούν στις 15-16 Ιουνίου 2019 στη Λευκωσία και δη στο Εθνικό Στάδιο Στίβου. Στα αγωνίσματα του Μισού Μαραθωνίου θα ισχύσει η βαθμολογία 6-5-4-3-2-1 για τους έξι πρώτους. Η βαθμολογία των αθλητών-τριών θα προστεθεί στο σύνολο βαθμών του συλλόγου τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Μισό Μαραθώνιο θα πρέπει να υποβληθούν στην ΚΟΕΑΣ το αργότερο ώς την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν στην αίθουσα κλήσης 60 λεπτά πριν από την εκκίνηση για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

Στον αγώνα δικαιούνται να συμμετάσχουν και αθλητές οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιον από τους συλλόγους μέλη της ΚΟΕΑΣ (ανεξάρτητοι αθλητές), υπό τον όρο ότι, θα προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση για την ικανότητά τους να αγωνιστούν ή να υπογράψουν δήλωση συμμετοχής με δική τους ευθύνη.

Η ώρα έναρξης του αγώνα έχει καθοριστεί για τις 08:00 το πρωί.

Print Friendly, PDF & Email
X