Αρχική Ανακοινώσεις Στο Φέστιβαλ Ρίψεων της Τρίπολης τέσσερις αθλητές μας

Στο Φέστιβαλ Ρίψεων της Τρίπολης τέσσερις αθλητές μας

από KOEAS

Μετά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στο Σπλιτ της Κροατίας (8-9 Μαΐου) η κορυφαία ομάδα των ριπτών μας βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα, όπου συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο του στίβου. Υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Σταθελάκου γυμνάζονται στην Αθήνα οι Απόστολος Παρέλλης, Ραφαήλ Αντωνίου, Χριστόφορος Γενεθλή, Ανδρονίκη Λαδά και Χρυστάλλα Κυριάκου. Μαζί τους είναι και ο άτυχος τη φετινή χρονιά Αλέξανδρος Πουρσανίδης, ο οποίος κάνει θεραπεία μετά το πρόβλημα που προέκυψε στους κοιλιακούς και μόνο τις επιτρεπόμενες ασκήσεις ενδυνάμωσης του σώματος.

Οι τέσσερις από τους έξι αθλητές μας θα μεταβούν το Σάββατο (22/5/21) στην Τρίπολη, για να λάβουν μέρος στο ετήσιο Φεστιβάλ Ρίψεων, το οποίο φέτος διεξάγεται στη μνήμη του Μανώλη Μανωλόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 8 Απριλίου 2021. Ο αείμνηστος Μανώλης Μανωλόπουλος ήταν από τους εμπνευστές του συγκεκριμένου Φεστιβάλ Ρίψεων και αθλητικός πατέρας πολλών αθλητών, ανάμεσά τους και ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Σταθελάκος. Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης θα βρεθούν το Σάββατο οι δισκοβόλοι μας Ανδρονίκη Λαδά, Ραφαήλ Αντωνίου και Χριστόφορος Γενεθλή και η σφυροβόλος μας Χρυστάλλα Κυριάκου. Ο Απόστολος Παρέλλης θα κάνει την πρεμιέρα του σε μεταγενέστερο στάδιο.

Βάση του προγράμματος πρώτη στους αγώνες θα μπει η Κυριάκου (σφυροβολία γυναικών 15:00), θα ακολουθήσει η Λαδά (δισκοβολία γυναικών 18:00) και οι συμμετοχές θα κλείσουν με τους Αντωνίου και Γενεθλή (δισκοβολία ανδρών 20:00). Η διοργάνωση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Ωστόσο, στην Τρίπολη αναμένεται να βρεθούν οι κορυφαίοι Έλληνες ρίπτες.

Print Friendly, PDF & Email
X