Αρχική Ανακοινώσεις Στο Λονδίνο ο Τραϊκοβιτς

Στο Λονδίνο ο Τραϊκοβιτς

από KOEAS

Ο έβδομος ολυμπιονίκης στα 110μ. εμπόδια Μίλαν Τραϊκοβιτς θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή 09 Ιουλίου στο Diamond League του Λονδίνου.

Ο πρωταθλητής του ΓΣΟ έχοντας στα πόδια του φρέσκο το Παγκύπριο Ρεκόρ (13.27) θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το ταρτάν του παγκοσμίου πρωταθλήματος τρέχοντας κόντρα σε πολύ δυνατούς αθλητές.  Στο Λονδίνο θα αγωνιστούν πέντε Αμερικανοί εμποδιστές, μεταξύ αυτών ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ ΄Αρις Μέριτ και ο νικητής των τράϊαλς Αλίκ Χάρις.  Παρόντες και ο ΄Αντριου Πότζι με τον ανεβασμένο Γκάρφιλντ Νταριέν όπως και η έκπληξη από τη Τζαμάϊκα Ρόναλτ Λίβαϊ που έχει τρέξει πρόσφατα σε 13.05.

Ο κύπριος αθλητής που έχει ζεσταθεί για τα καλά θα προσπαθήσει για νέο Παγκύπριο Ρεκόρ.

Άλλες συμμετοχές

Η πρωταθλήτρια του μήκους Νεκταρία Παναγή θ’ αγωνιστεί στη Λουκέρνη της Ελβετίας στις 11 Ιουλίου σε διεθνές Μήτιγκ με στόχο το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είναι 6.70μ.

Εξ άλλου η Ναταλία Ευαγγελίδου θα λάβει μέρος στο διεθνές Μήτιγκ Glanders Cup στο Βέλγιο που θα διεξαχθεί στις 08 Ιουλίου 2017.  Η αθλήτρια του ΓΣΠ θ’ αγωνιστεί στα 800μ. με στόχο ένα νέο Παγκύπριο Ρεκόρ και τη διεκδίκηση της συμμετοχής της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο ύψος θα συμμετάσχει σε διεθνές μήτιγκ στη Βενετία της Ιταλίας στις 12 Ιουλίου, κυνηγώντας την ατομική επίδοση που θα του ανοίξει το δρόμο για το Λονδίνο.

Print Friendly, PDF & Email
X