Αρχική Ανακοινώσεις Στόχος ο τελικός του NCAA για τον Γρηγόρη Νικολάου

Στόχος ο τελικός του NCAA για τον Γρηγόρη Νικολάου

από KOEAS

Τη δική του πρεμιέρα, ως φοιτητής του Πανεπιστημίου Λούιβιλ του Κεντάκι, έκανε στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2022, ο Γρηγόρης Νικολάου. Μάλιστα, γιόρτασε τα 19α γενέθλιά του (γεννημένος 22/01/2003) μέσα στο γήπεδο της πόλης Μπλάκσμπεργκ της Βιρτζίνια. Την Παρασκευή (21/1) ο Νικολάου έκανε το αγαπημένο του αγώνισμα, το τριπλούν, στο οποίο πέτυχε 15,22μ., που τον κατέταξε στην 4η θέση, ενώ το Σάββατο (22/1) αγωνίστηκε και στο μήκος, όπου κατέγραψε επίδοση 6,93μ., καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

Στους πρώτους αυτούς αγώνες του, ο Γρηγόρης Νικολάου, συμμετείχε έχοντας πρόβλημα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τα άλματα που έχει στα πόδια του. Ωστόσο, είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, στην οποία έχει ως μεγάλο στόχο του να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους τελικούς του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος των ΗΠΑ (NCAA) στον κλειστό στίβο.

«Οι αγώνες εδώ έχουν διαφορετικό κλίμα, αφού υπάρχει έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των Πανεπιστημίων. Δυστυχώς, ένας τραυματισμός στο γόνατο δεν με άφησε να πηδήξω καλά, όμως είδα αυτά που ήθελα στα άλματά μου. Σιγά – σιγά επανέρχομαι και είμαι αισιόδοξος ότι στους επόμενους αγώνες μου θα φτάσω σε επιδόσεις, που θα μου εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στους τελικούς του NCAA στον κλειστό», μας μετέφερε από τις ΗΠΑ ο Γρηγόρης Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email
X