Αρχική Ανακοινώσεις Στην Κύπρο εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για επιθεώρηση

Στην Κύπρο εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για επιθεώρηση

από KOEAS

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για τον κυπριακό στίβο το φετινό καλοκαίρι, είναι η φιλοξενία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού στις 19 και 20 Ιουνίου 2021. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου, θέλοντας να αξιολογήσει από κοντά τις προετοιμασίες της ΚΟΕΑΣ, στέλνει στην Κύπρο τρεις εκπροσώπους της, οι οποίοι θα επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις του Τσιρείου και τα ξενοδοχεία στα οποία θα διαμένουν οι 18 αποστολές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας αναμένονται τη Δευτέρα (19/4/21) ο εκπρόσωπος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Παναγιώτης Δημάκος, ο τεχνικός εκπρόσωπός της Ανδρέας Γκόγκας και ο συντονιστής έργων και εκδηλώσεων Κεντάν Πιρλέ. Οι τρεις τους θα παραμείνουν για τρεις ημέρες στην Κύπρο και εκτός από την επιθεώρηση των χώρων διεξαγωγής και φιλοξενίας, θα έχουν συσκέψεις με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που καθόρισε η ΚΟΕΑΣ, συζητώντας όλους τους τομείς που προβλέπονται για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που θα συζητηθούν είναι η πανδημία του κορονοϊού και οι τρόποι τήρησης όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων και των τρόπων προστασίας της υγείας όλων όσοι θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση, από οποιαδήποτε θέση ή ρόλο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δίνει τεράστια σημασία στις διοργανώσεις της, για την προστασία από τον covid-19 όλων των εμπλεκομένων και τα μέτρα που θα ληφθούν αναμένεται να είναι αυστηρά.

Στόχος της ΚΟΕΑΣ είναι η άρτια, από κάθε άποψη, διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων και η προβολή του αθλήματος σε όλα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η διοργάνωση θα μεταδίδεται απευθείας από το ΡΙΚ και μέσω τηλεόρασης και μέσω του δορυφορικού προγράμματος για τους απόδημους, αλλά και με livestreaming στην ιστοσελίδα του. Παράλληλα, θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση από την ΚΟΕΑΣ μέσω της ιστοσελίδας της και των σελίδων της σε facebook και instagram.

 

Print Friendly, PDF & Email
X