Αρχική Ανακοινώσεις Συνάντηση την Τρίτη (22/9) για τον Μαραθώνιο Λεμεσού

Συνάντηση την Τρίτη (22/9) για τον Μαραθώνιο Λεμεσού

από KOEAS

Την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Λεμεσού, συνάντηση για συζήτηση και λήψη απόφασης, για διεξαγωγή του διεθνούς Μαραθωνίου Λεμεσού – ΓΣΟ. Όπως είναι γνωστό, ο φετινός Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ ήταν προγραμματισμένος για τις 21 και 22 Μαρτίου 2020, ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, του υποχρεωτικού εγκλεισμού και του κλεισίμου των συνόρων, αναβλήθηκε. Τώρα, οι διοργανωτές προσανατολίζονται για την υλοποίησή του το διήμερο 21 και 22 Νοεμβρίου 2020.

Η προσέλκυση αθλητών ανά τω παγκόσμιω ήταν εντυπωσιακή τα προηγούμενα χρόνια, αφού χιλιάδες ήταν αυτοί που λάμβαναν μέρος, σε ένα διήμερο γεμάτο από τροχάδην, στην υπέροχη παραλιακή πλευρά της Λεμεσού. Η συμμετοχή στις διάφορες αποστάσεις προσελκύει και πάρα πολλούς Κύπριους αθλητές και μη, κάθε ηλικίας και αποτελεί γιορτή για την πόλη. Για τις 21 Νοεμβρίου, προγραμματίζονται οι αγώνες των 1000μ. για παιδιά 6-9 και 10-12 χρόνων, ενώ το κυρίως μενού θα «σερβιριστεί» στους φίλους του στίβου την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020, όταν θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες στις αποστάσεις των 5.000μ., των 10.000μ., του Ημιμαραθωνίου (21,10χμ) και του Μαραθωνίου (42,20χμ).

Στη συνάντηση της Τρίτης (22/9), εκτός από την ΚΟΕΑΣ και τους διοργανωτές, έχουν κληθεί να λάβουν μέρος, ο Δήμος Λεμεσού, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕ), η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού (ΕΤΑΛ) και βέβαια το Υπουργείο Υγείας.

Θυμίζουμε ότι ο Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ, είναι ο επίσημος μαραθώνιος της ΚΟΕΑΣ και περιλαμβάνεται στις ετήσιες διοργανώσεις της.

Print Friendly, PDF & Email
X