Αρχική Ανακοινώσεις Συνάντηση ΚΟΑ – ΚΟΕΑΣ

Συνάντηση ΚΟΑ – ΚΟΕΑΣ

από KOEAS

Χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση στα γραφεία του ΚΟΑ  είχε την Πέμπτη 14 Μαρτίου αντιπροσωπία της ΚΟΕΑΣ  επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος κ. Περικλής Μάρκαρης, ο οποίος συνοδευόταν από τους Κωστάκη Μιτσίδη Tαμία και Αντώνη  Γεωργαλλίδη  Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας. Από πλευράς του Οργανισμού παρευρίσκοντο ο νέος πρόεδρος κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης,  το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κα Δώρα Κυριακού και λειτουργοί του Οργανισμού.

Ο κ. Μιχαηλίδης καλωσόρισε τα μέλη της ΚΟΕΑΣ στα γραφεία του Οργανισμού και συνεχάρη την Ομοσπονδία για το πολύ σπουδαίο έργο που επιτελεί στην ανάπτυξη του κλασσικού Αθλητισμού, οποίος από ανέκαθεν τιμά επάξια την Κύπρο στο εξωτερικό με τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών, αθλητριών με πρόσφατη αυτή του Μίλαν Τραίκοβιτς στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού στη Γλασκώβη κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στη μεγάλη αυτή Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο κ. Μιχαηλίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε ότι ο στόχος του νέου Δ.Σ. είναι πάντοτε μέσα στα πλαίσια της πλήρους διαφάνειας, να πάει ο αθλητισμός ακόμα ένα βήμα παραπέρα: «Είμαστε μαζί σας. Θέλουμε να πάρουμε τον αθλητισμό ακόμα ένα βήμα παραπέρα. Να αγγίξουμε τους αθλητές και τους προπονητές με προοπτική».

Από της πλευράς του ο κ. Περικλής Μάρκαρης συνεχάρη τον κ. Μιχαηλίδη για το διορισμό του στη θέση του Προέδρου του ΚΟΑ και προσβλέπει σε αγαστή συνεργασία για το καλό του κλασσικού αθλητισμού που βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Τούτο είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας καταμαρτυρεί η μεγάλη επιτυχία του Μίλαν Τραίκοβιτς στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, την ανάκρουση του εθνικού ύμνου μας, κάνοντας την Κύπρο περήφανη.

Το έργο που επιτελεί η Ομοσπονδία ανάφερε ο κ.  Μάρκαρης είναι πολύ μεγάλο. Οι επιτυχίες για να επιτευχθούν χρειάζονται πολλές θυσίες και χρήματα και κάλεσε τον Οργανισμό να σταθεί δίπλα της προκειμένου να το φέρει σε πέρας και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική  πορεία του κλασσικού αθλητισμού και ο ΚΟΑ θα πρέπει να συνεχίσει να είναι ο σημαντικότερος συμπαραστάτης .

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να είναι σε συχνή επικοινωνία,  προκειμένου η αγαστή συνεργασία που έχουν να συνεχιστεί για το καλό του στίβου.

Print Friendly, PDF & Email
X