Αρχική Ανακοινώσεις Συνάντηση ΚΟΕΑΣ με Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ

Συνάντηση ΚΟΕΑΣ με Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ

από KOEAS

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2019, προγραμματισμένη συνάντηση της ΚΟΕΑΣ με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Οργανισμού και είχε βασικό αντικείμενο την οικονομική ενίσχυση της ΚΟΕΑΣ για το 2019 – 2020, ενόψει των προετοιμασιών που γίνονται με στόχο την Ολυμπιάδα του ΤΟΚΥΟ.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ κ. Περικλής Μάρκαρης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ για την άμεση ανταπόκριση και τον καθορισμό της συνάντησης, τονίζοντας ότι για το άθλημα του στίβου έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο, που οι αθλητές Κορυφής αλλά και όσοι ακολουθούν, έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους και χρειάζονται άμεση στήριξη, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους και να φέρουν ανάλογες διακρίσεις.

Δύο σημαντικά γκρούπς αθλητών βρίσκονται στην Ν.Αφρική για εξειδικευμένη προετοιμασία, μέσα στα πλαίσια των προπονητικών τους σχεδιασμών.

Ο κ. Μάρκαρης ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ, ότι η ΚΟΕΑΣ πήρε συγκεκριμένες αποφάσεις τις οποίες θα υλοποιήσει, γι’ αυτό ζήτησε να έχει τη στήριξη του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, αλλά και τα άλλα παριστάμενα μέλη, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υποσχέθηκαν ότι θα μελετήσουν τις εισηγήσεις της ΚΟΕΑΣ και θα αντιμετωπίσουν θετικά τα αιτήματα.

Εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκαν εκτός από τον Πρόεδρο, η Αντιπρόεδρος κα Καίτη Λουκαϊδου Χατζήκυριάκου , τα Μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Τρισόκκας, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Λεόντιος Τσιέλεπος, Κωστάκης Κουκκουλής και οι Λειτουργοί Βάσος Κουτσιούντας και Πάρις Αβρααμίδης.

Την αντιπροσωπεία της ΚΟΕΑΣ αποτελούσαν ο Πρόεδρος Περικλής Μάρκαρης, ο Ταμίας Κωστάκης Μιτσίδης και ο Γενικός Διευθυντής Αντώνης Γεωργαλλίδης.

Print Friendly, PDF & Email
X