Αρχική Ανακοινώσεις Συνάντηση ΚΟΕΑΣ με Σχολική Εφορεία Λεμεσού

Συνάντηση ΚΟΕΑΣ με Σχολική Εφορεία Λεμεσού

από KOEAS

Συνάντηση της ΚΟΕΑΣ με τη Σχολική Εφορεία Λεμεσού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στο ΛΑΝΙΤΕΙΟ Στάδιο με βασικό θέμα την αναβίωση των ΛΑΝΙΤΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Εκ μέρους της ΚΟΕΑΣ παρευρέθηκε ο Πρόεδρος Περικλής Μάρκαρης και Γενικός Διευθυντής Αντώνης Γεωργαλλίδης, ενώ εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού ο Πρόεδρος Ντίνος Έλληνας και ο Γραμματέας Πολύδωρος Νεοφυτίδης.  Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο υπεύθυνος του Αθλητικού Σχολείου Λεμεσού κ. Ερρίκος Ανδρονίκου.

Κατά τη συζήτηση εξετάσθηκαν διάφοροι τρόποι αναβίωσης των ΛΑΝΙΤΕΙΩΝ Αγώνων, ενός θεσμού που διεξαγόταν πριν από το 1974 και αποφασίσθηκε να γίνει ειδική μελέτη από την Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ και να κατατεθούν το συντομότερο συγκεκριμένες εισηγήσεις.

Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Αθλητικού χώρου του Λανιτείου Σταδίου, που αποτελεί ένα από τα βασικά προπονητικά κέντρα στίβου τόσο για το ΓΣΟ όσο και για τους προσφυγικούς συλλόγους ΓΣΕ και ΓΣΠρ.  Την ίδια στιγμή στο συγκεκριμένο χώρο προπονούνται Έλληνες αθλητές – τριες στα πλαίσια του Πρωτοκόλλου Αθλητικής συνεργασίας ΚΟΑ – Γ.Γ. Αθλητισμού Ελλάδας καθώς και αρκετοί ξένοι.

Ανάμεσα στα θέματα που εξετάσθηκαν ήταν η χρήση του χώρου, ο αθλητικός εξοπλισμός και η ηλεκτροδότηση του σταδίου ώστε να γίνει ένα σύγχρονο Προπονητικό Κέντρο και χώρος διεξαγωγής Εσωτερικών και Διεθνών Διοργανώσεων.

Print Friendly, PDF & Email
X