Αρχική Ανακοινώσεις Συνάντηση Υπουργού Παιδείας με το προεδρείο της ΚΟΕΑΣ

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας με το προεδρείο της ΚΟΕΑΣ

από KOEAS

Εποικοδομητική συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη είχε νωρίς το απόγευμα αντιπροσωπεία της ΚΟΕΑΣ από τον Πρόεδρο της Περικλή Μάρκαρη, το Γεν. Γραμματέα Κυριάκο Μιχαήλ και το Γενικό Διευθυντή Αντώνη Γεωργαλλίδη.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας περευρέθηκαν η κα Κάλλη Χατζηϊωσήφ – Επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής και η Αγγελική Ριαλά και Χάρης Σκαλιάς Σύμβουλοι του κ. Υπουργού.

Η ΚΟΕΑΣ μεταξύ άλλων, έθεσε θέματα που αφορούν τη Δημοτική και Μέση Εκπαίδευση σε σχέση με το άθλημα του στίβου και κυρίως στα Αναπτυξιακά Προγράμματα και τον τομέα της Επιμόρφωσης, που κατά την άποψη της θα βοηθήσουν ευρύτερα την Ομοσπονδία και τους Γυμναστικούς Συλλόγους στην εφαρμογή των προγραμμάτων τους και την περαιτέρω πρόοδο του αθλήματος.

Ο κ. Χαμπιαούρης αντίκρυσε θετικά τις θέσεις της Ομοσπονδίας και υποσχέθηκε να τις μελετήσει με τους συνεργάτες του και να δώσει λύσεις όπου είναι δυνατό. Τόνισε δε ότι προτεραιότητα του ιδίου και του Υπουργείου που προϊστατε, είναι η έμφαση στον αθλητισμό μέσω του οποίου θα βοηθηθούν οι μαθητές να αναπτύξουν τις ικανότητες και δεξιότητες τους.

Print Friendly, PDF & Email
X