Αρχική Ανακοινώσεις Συνεδριάζει η Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ

Συνεδριάζει η Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ

από KOEAS

Συνέρχεται την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, η Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ, για να εξετάσει θέματα της αρμοδιότητάς της. Συγκεκριμένα, θα ασχοληθεί με το προσχέδιο του αγωνιστικού προγραμματισμού του 2021, όπως πλέον διαμορφώνεται με τις νέες συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Τόκιο 2020» έχουν μεταφερθεί να διεξαχθούν την περίοδο 23 Ιουλίου – 8 Αυγούστου 2021, γι’ αυτό και ο αγωνιστικός προγραμματισμός της νέας χρονιάς διαμορφώνεται ανάλογα. Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, έχουν ήδη εξασφαλίσει από το 2019 την πρόκρισή τους, η Ελένη Αρτυματά στα 400μ., ο Μίλαν Τράικοβιτς στα 110μ. με εμπόδια και ο Απόστολος Παρέλλης στη δισκοβολία. Το 2021 περιλαμβάνει παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στις οποίες θα κληθούν να συμμετάσχουν Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες.

Σημαντική για το στίβο, αλλά και τον αθλητισμό της Κύπρου γενικότερα, είναι η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας, η οποία ανατέθηκε στην Κύπρο και θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Ιουνίου 2021 στη Λευκωσία.

Παράλληλα, θα εξετασθεί ο σχεδιασμός κινήτρων της Ομοσπονδίας του 2020, με βάση τα αποτελέσματα στις διοργανώσεις που έγιναν στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Print Friendly, PDF & Email
X