Αρχική Ανακοινώσεις Τέταρτος ο Μίλαν Τράικοβιτς στο Τόρουν με 7.63

Τέταρτος ο Μίλαν Τράικοβιτς στο Τόρουν με 7.63

από KOEAS

Την 4η θέση στο «χρυσό» μίτινγκ κλειστού στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που διεξήχθη την Τετάρτη το βράδυ 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Τόρουν της Πολωνίας, κατέλαβε ο Μίλαν Τράικοβιτς, στα 60μ. με εμπόδια. Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη, τρέχοντας από τον πρώτο διάδρομο στον τελικό της διοργάνωσης, είχε σχετικά καλή αντίδραση στην εκκίνηση (0.172), όμως χτύπησε το πρώτο εμπόδιο και δεν πήρε την ώθηση από το γρήγορο τρέξιμό του. Στην πορεία έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και όταν χαλαρώσουν πλήρως τα πόδια του από την προετοιμασία, αναμένεται να ρίξει ακόμα περισσότερο τους χρόνους του.

Ο Τράικοβιτς τερμάτισε στην 4η θέση με 7.63, έχοντας τρέξει το Σάββατο (4/2) στο Λοτζ 7.60. Νικητής στα 60μ. με εμπόδια στο Τόρουν ήταν ο Αμερικανός Ντάνιελ Ρόμπερτς με 7.46, ισοφαρίζοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο που έχει ο ίδιος. Δεύτερος τερμάτισε ο Κουβανός Ρότζερ Ιριμπάρνε (νικητής στο Λοτζ) σημειώνοντας νέα ατομική επίδοση με 7.49 και τρίτος ο Πολωνός Γιάκουμπ Σζιμάνσκι με 7.58.

Νωρίτερα, στην πρώτη ημιτελική σειρά, στην οποία τοποθετήθηκαν οι γρηγορότεροι αθλητές, ο Μίλαν Τράικοβιτς τερμάτισε και πάλι στην 4η θέση με 7.69, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στον τελικό με χρόνο. Από την Πολωνία ο πρωταθλητής μας θα μεταβεί στη Γαλλία, με πρώτο σταθμό το Παρίσι, εκεί όπου το Σάββατο (11/2) θα αγωνιστεί στο «ασημένιο» μίτινγκ της παγκόσμιας περιοδείας. Στο Παρίσι ο Μίλαν Τράικοβιτς ενδέχεται να έχει μαζί του και τον προπονητή του Αντώνη Γιαννουλάκη.

8.31 η Δάφνη Γεωργίου στη Μοντβίγ

Στο μεταξύ, στο «ασημένιο» μίτινγκ στην πόλη Μοντβίγ της Γαλλίας έτρεξε αργά το βράδυ της Τετάρτης (8/2) η Δάφνη Γεωργίου. Μετέχοντας στην πρώτη από τις τρεις ημιτελικές σειρές, η αθλήτρια του Αντώνη Γιαννουλάκη τερμάτισε στην 4η θέση στα 60μ. με εμπόδια σε 8.31 και κατέλαβε συνολικά τη 10η θέση από 17 συμμετέχουσες, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί στην εξάδα του τελικού.

Print Friendly, PDF & Email
X