Αρχική Ανακοινώσεις Τέταρτος ο Παμπακά στους Μεσογειακούς Κλειστού Κ23

Τέταρτος ο Παμπακά στους Μεσογειακούς Κλειστού Κ23

από KOEAS

Την 4η θέση κατέλαβε στους Μεσογειακούς Αγώνες Κλειστού Στίβου κάτω των 23 ετών, οι οποίοι διεξήχθησαν την Κυριακή (22/1/23) στη Βαλένθια, ο Κυριάκος Παμπακά, στο άλμα σε ύψος. Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με βαριά πόδια και χωρίς την καθοδήγηση της προπονήτριάς του, Αγνής Χαραλάμπους, ο Παμπακά είχε ως καλύτερο επιτυχημένο άλμα του τα 2,02μ., τα οποία πέρασε με τη δεύτερη προσπάθειά του, αποτυγχάνοντας τρεις φορές στα 2,05μ. Νωρίτερα είχε περάσει με την πρώτη το 1,94μ. και το 1,98μ. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ιταλός Εντοάρντο Στρονάτι με 2,17μ.

Άτυχος στάθηκε ο Εμμανουήλ Χριστοδούλου, ο οποίος στην προθέρμανση ένιωσε ενόχληση στον δικέφαλο (ίσως τράβηγμα) και κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή του Ανδρέα Στεφάνου, προτιμήθηκε να μην τρέξει στα ημιτελικά των 60μ. Κι αυτό για να μην ρισκάρει τον οποιονδήποτε σοβαρότερο τραυματισμό του, αφού η χρονιά τώρα αρχίζει και δεν ήθελαν να διακινδυνεύσει οτιδήποτε χειρότερο. Με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει, ο Χριστοδούλου θα προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημά του.

* Να σημειώσουμε ότι στους 2ους Μεσογειακούς Αγώνες Κλειστού Στίβου κάτω των 23 ετών, η Ελλάδα πανηγύρισε δύο χρυσά μετάλλια. Το πρώτο κατέκτησε ο Χρίστος – Παναγιώτης Ρούμτσιος στα 60μ. με εμπόδια, με 7.90, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ αγώνων και το δεύτερο η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 60μ. με 7.37, καταγράφοντας νέα προσωπική επίδοση και ρεκόρ αγώνων.

Print Friendly, PDF & Email
X