Αρχική Ανακοινώσεις Τηλεδιάσκεψη ΚΟΕΑΣ με Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

Τηλεδιάσκεψη ΚΟΕΑΣ με Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

από KOEAS

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (17/12/20) πολύωρη τηλεδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου με εκπροσώπους της ΚΟΕΑΣ. Το βασικό θέμα της διαδικτυακής συνάντησης ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας, το οποίο θα φιλοξενήσει η Κύπρος στις 19 και 20 Ιουνίου 2021, στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση. Μελετήθηκαν και αναλύθηκαν οργανωτικά θέματα, τεχνικά θέματα, η ασφάλεια αθλητών και συνοδών, η διαμονή και διακίνηση των αποστολών. Συζητήθηκε, επίσης, η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού, που δεν αφορά μόνο την Κύπρο που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, αλλά και τις υπόλοιπες 15 χώρες που θα ταξιδέψουν στο νησί μας.

Η επόμενη τηλεδιάσκεψη μεταξύ της ΚΟΕΑΣ και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου προγραμματίστηκε να γίνει στις 14 Ιανουαρίου 2021, για να συζητήσουν ξανά όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση, όπως το πρόγραμμα των αγώνων, την ασφάλεια, τη διαμονή και διακίνηση των αποστολών κ.ά.

Θυμίζουμε ότι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Γ΄ Κατηγορίας, θα λάβουν μέρος, εκτός από την Κύπρο και οι Γεωργία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Αλβανία, Ανδόρα, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία / Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Σαν Μαρίνο, Σερβία και η ομάδα των Μικρών Κρατών.

Print Friendly, PDF & Email
X