Αρχική Ανακοινώσεις Την Κυριακή (21/4) στο Παραλίμνι, το 3ο Cyprus Road Races Grand Prix

Την Κυριακή (21/4) στο Παραλίμνι, το 3ο Cyprus Road Races Grand Prix

από KOEAS

Ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Κύπρου, η περίφημη Πλατεία Εκδηλώσεων Fig Tree Bay στον Πρωταρά, θα είναι ο τρίτος σταθμός των φετινών αγώνων δρόμου της ΚΟΕΑΣ. Το 3ο Cyprus Road Races Grand Prix θα φιλοξενήσει την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 το πρωί, ο Δήμος Παραλιμνίου, με τη συνεργασία της ΚΟΕΑΣ, της Αστυνομίας Κύπρου και της Εθνικής Φρουράς. Ο υπέροχος παραλιακός δρόμος στον Πρωταρά θα φιλοξενήσει τους δεκάδες δρομείς, Κύπριους και ξένους, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στα Medochemie 10 χιλιόμετρα, τα ΚΕΑΝ 5 χιλιόμετρα και εταιρικός, στο Metro 1 χιλιόμετρο για παιδιά και στο οικογενειακό χιλιόμετρο Family Fun Run. Το σύνθημα του Cyprus Road Races Grand Prix είναι «Μαζί πιο δυνατοί για μια πιο ασφαλή κοινωνία», καθώς στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει όλους τους Κύπριους πολίτες κάθε ηλικίας, στην ενασχόληση με τον αθλητισμό, ο οποίος προσφέρει υγεία και ασφάλεια.

Όλοι οι φετινοί δρόμοι στο Cyprus Road Races Grand Prix θα είναι ειδικά αφιερωμένοι στη μάχη κατά του καρκίνου, οποιασδήποτε μορφής και στην πρωταθλήτριά μας του επί κοντώ Μαρία Αριστοτέλους, η οποία διαγνώσθηκε με μία από τις σπάνιες μορφές καρκίνου, το Σάρκωμα. Το πολύ ευχάριστο, όπως ανήρτησε τις τελευταίες ημέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Μαρία Αριστοτέλους, οι τελευταίες εξετάσεις της είναι καθαρές! Η ΚΟΕΑΣ, με τη στήριξη της Perskindol, η οποία ανέλαβε όλα τα έξοδα, κατασκεύασε μπαντάνες, με μήνυμα «Stronger than SARCOMA», τα οποία θα προσφέρονται για πώληση με το συμβολικό ποσό των 5 Ευρώ. Τα έσοδα θα κατατεθούν σε ξεχωριστό ταμείο με τη συμμετοχή της Μαρίας, στην Ειδική Επιτροπή που θα ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ και θα διατεθούν για ενίσχυση των αθλητών – αθλητριών ή Οργανισμών, με πλήρη διαφάνεια. Επίσης, τη φετινή χρονιά τα μετάλλια των πέντε αγώνων θα έχουν ανάγλυφη αποτύπωση του ιδιαίτερου χαρακτηριστικού κάθε Δήμου, που για το Παραλίμνι είναι η εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

* Μπορείτε να δείτε τη διαδρομή των ΚΕΑΝ 5 χιλιομέτρων στη σελίδα www.plotaroute.com/route/2247032?units=km

* Οι συμμετέχοντες στα 10 και 5 χιλιόμετρα θα εξασφαλίσουν φανέλα, bib number με chip χρονομέτρησης και μετάλλιο. Οι συμμετέχοντες στο 1χμ FAMILY FUN RUN θα εξασφαλίσουν φανέλα, bib χωρίς chip χρονομέτρησης και μετάλλιο. Τα παιδιά από 8-15 ετών μόνο bib με chip χρονομέτρησης και παιδικό μετάλλιο.

* Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό εγγραφής τους από το σημείο εκκίνησης, τουλάχιστον μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα τους ή το Σάββατο (20/4) από τις 17:30 μέχρι τις 19:30, από το Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών Πρωταρά (Tourism Information Office Protaras) (Protara 14, Protaras 5296).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

09:00    Medochemie 10χμ Ανδρών / Γυναικών

09:05    ΚΕΑΝ 5χμ Ανδρών / Γυναικών και Εταιρικός

10:30    Metro 1χμ για παιδιά και Family Fun Run

Print Friendly, PDF & Email
X