Αρχική Ανακοινώσεις Την Κυριακή (21/5) στον Πρωταρά, το 3ο Cyprus Road Races Grand Prix

Την Κυριακή (21/5) στον Πρωταρά, το 3ο Cyprus Road Races Grand Prix

από KOEAS

Η νεοσύστατη διοργάνωση της ΚΟΕΑΣ Cyprus Road Races Grand Prix μεταφέρεται αυτές τις ημέρες στον Δήμο Παραλιμνίου και συγκεκριμένα στον Πρωταρά. Την Κυριακή το πρωί, 21 Μαΐου 2023, το δρομικό κίνημα της Κύπρου θα έχει τη χαρά να τρέξει σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της καλοκαιρινής σεζόν, τη λεωφόρο Ξενοδοχείων στον Πρωταρά, δίπλα από τη θάλασσα, σε μία απολαυστική διαδρομή, με στόχο να απολαύσει το πρωινό του με αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων ή 10 χιλιομέτρων. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν και τα παιδιά, στον δικό τους δρόμο ενός χιλιομέτρου, με χορηγό τις υπεραγορές Metro. Ένας πρωτοποριακός δρόμος προστέθηκε στον αγώνα του Πρωταρά, που αφορά τις οικογένειες και είναι απόστασης 2 χιλιομέτρων (Family Fun Run)! Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι η δημοφιλής Πλατεία Εκδηλώσεων του Fig Tree.

Συνδιοργανωτές και του 3ου Cyprus Road Races Grand Prix είναι η ΚΟΕΑΣ, η Αστυνομία Κύπρου και η Εθνική Φρουρά, με γενικό σύνθημα «Μαζί πιο δυνατοί για μια πιο ασφαλή κοινωνία», έχοντας στο πλευρό τους σε αυτόν τον αγώνα δρόμου τον Δήμο Παραλιμνίου. Χορηγοί των Cyprus Road Races Grand Prix είναι η Κεντρική Ασφαλιστική, η Παπαέλληνας Φαρμακευτική Εταιρεία, οι υπεραγορές ΜΕΤΡΟ και η εταιρεία Ontime. Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, ως ο θεσμικός χορηγός της ΚΟΕΑΣ στηρίζει τη διοργάνωση με το πρόγραμμά του BeActive. Υποστηρικτής είναι η εταιρεία Famous Sports, με την παραχώρηση ειδικής έκπτωσης σε όλους τους συμμετέχοντες στα νέα προϊόντα της. Χορηγός επικοινωνίας είναι το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ιδιαίτερα ο Σταθμός Παραλιμνίου θα αναλάβουν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το πρωινό της Κυριακής (21/5), για την αποφυγή ταλαιπωρίας των κατοίκων της περιοχής. Από τις 07:00 το πρωί έως περίπου τις 11:00, θα αποκοπεί η Λεωφόρος Ξενοδοχείων και τμήμα της οδού Μανταλιών.

* Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς τους από το σημείο εκκίνησης, την Πλατεία Εκδηλώσεων Fig Tree Bay στον Πρωταρά, μία ώρα πριν από την καθορισμένη έναρξη του αγωνίσματός τους.

* Όσοι ενδιαφέρονται ακόμα για να κάνουν εγγραφή, μπορούν να το πράξουν στη σελίδα https://cyprus.opentrack.run/en-gb/x/2023/CYP/cgpparalimni/

* Τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε, όσοι θα λάβετε μέρος στο 3ο Cyprus Road Races Grand Prix, μπορείτε να τη δείτε στη σελίδα https://www.plotaroute.com/route/2247032?units=km&fbclid=IwAR3KTLGR1wP6TH4ktt4vBNsw5lyPbAqDxLu-TVeQoI7_THQR1SFfKNuEmis

ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

08:00      10χμ Ανδρών / Γυναικών

08:15      5χμ Ανδρών / Γυναικών, Εταιρικός

09:10      1χμ Metro Kids Race

09:30      2χμ Family Fun Run

Print Friendly, PDF & Email
X