Αρχική Ανακοινώσεις Την Κυριακή (22/10) το 4ο Cyprus Road Races Grand Prix στη Λεμεσό

Την Κυριακή (22/10) το 4ο Cyprus Road Races Grand Prix στη Λεμεσό

από KOEAS

Πραγματοποιείται την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, ο 4ος αγώνας της σειράς Cyprus Road Races Grand Prix. Μετά τον Στρόβολο, τη Λάρνακα και το Παραλίμνι, παίρνει σειρά η Λεμεσός για να υποδεχθεί τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία διεξάγεται σε συνεργασία της ΚΟΕΑΣ, της Αστυνομίας Κύπρου, της Εθνικής Φρουράς και για τον συγκεκριμένο αγώνα τού Δήμου Λεμεσού, με σύνθημα «Μαζί πιο δυνατοί, για μια πιο ασφαλή κοινωνία». Ο κυριακάτικος αγώνας δρόμου, 10χμ, 5χμ, 1χμ για παιδιά και 1χμ για οικογένειες εντάσσεται στο πλαίσιο των «Λεμεσίων» και θα φέρει την επωνυμία «Μάριος Αγαθαγγέλου», στη μνήμη του παλαιού πρωταθλητή, προπονητή, δασκάλου και αθλητικού παράγοντα της Λεμεσού!

Oι διαδρομές του αγώνα είναι οι ακόλουθες:

Διαδρομή 10χμ: Εκκίνηση στις 08:00 π.μ. από την Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού (Μόλος Λεμεσού). Ευθεία διαδρομή μέχρι την καφετέρια «Θαλασσοκόριτσο». Επαναστροφή στα Φανάρια DA NOI και ευθεία διαδρομή μέχρι τα Φανάρια προς Οδού Ανεξαρτησίας. Επιστροφή ξανά στα Φανάρια DA NOI. Εκ νέου επαναστροφή και τερματισμός, μέσω της νότιας λωρίδας, στην Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού.

Διαδρομή 5χμ: Εκκίνηση στις 09:00 π.μ. από την Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού (Μόλος Λεμεσού). Ευθεία διαδρομή μέχρι την καφετέρια «Θαλασσοκόριτσο», επαναστροφή και τερματισμός μέσω της νότιας λωρίδας στην Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού (Τερματισμός στη δεύτερη αψίδα).

Διαδρομή 1χμ Kateryna Biloruska Foundation Ltd Family Fun Run: Εκκίνηση στις 10:00 π.μ. από την Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού (Μόλος Λεμεσού). Ευθεία διαδρομή μέχρι την καφετέρια RED πάνω στην Επίχωση. Επαναστροφή στη θαλασσογέφυρα και τερματισμός στην Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να τερματίσουν περνώντας κάτω από την αψίδα!

Διαδρομή 1χμ Metro Kids Race: Εκκίνηση στις 10:00 π.μ. από την Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού (Μόλος Λεμεσού). Ευθεία διαδρομή μέχρι την καφετέρια RED πάνω στην Επίχωση. Επαναστροφή στη θαλασσογέφυρα και τερματισμός στην Αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού. Όλα τα παιδιά πρέπει να τερματίσουν περνώντας κάτω από την αψίδα!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα του 4ου Cyprus Road Races Grand Prix είναι το ακόλουθο:

08:00      Αγώνας 10 χμ ανδρών / γυναικών

09:00      Αγώνας 5 χμ ανδρών / γυναικών και Εταιρικός

10:00      1 χμ Metro Kids Race

10:00      1 χμ Kateryna Biloruska Foundation Ltd, Family Fun Run

Σημαντική ενημέρωση

Ο Δήμος Λεμεσού και το Αθλητικό του Γραφείο, με ανακοινώσεις τους ενημερώνουν τους πολίτες της Λεμεσού, αλλά και τους διαγωνιζόμενους δρομείς, για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής και άλλα.

➡️Όσοι δρομείς δεν έχουν λάβει τα BIB numbers και τις φανέλες τους μέσω του ACS Courier, μπορούν να τα παραλάβουν την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 07:00 π.μ., από το σημείο πληροφοριών στην Πλατεία του Μόλου Λεμεσού, δίπλα από το Skatepark.

➡️ Oι δρόμοι στον Παραλιακό Λεμεσού, από την αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού μέχρι τα φανάρια DA NOI, θα είναι κλειστοί από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 11:00 π.μ.

➡️ Οι δημοτικοί χώροι στάθμευσης 2,3 και 4 του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου στην Επίχωση, θα είναι κλειστοί για το κοινό από τις 07:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.

Print Friendly, PDF & Email
X