Αρχική Ανακοινώσεις Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, το 5ο Cyprus Road Races Grand Prix στην Πάφο

Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, το 5ο Cyprus Road Races Grand Prix στην Πάφο

από KOEAS

Η όμορφη Πάφος θα είναι ο τελευταίος σταθμός της σειράς των Cyprus Road Races Grand Prix. Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, στην πόλη της Αφροδίτης θα διεξαχθεί ο 5ος αγώνας της σειράς, με δρόμους 10χμ, 5χμ και εταιρικός, 1χμ για παιδιά και για Οικογένειες. Η ελκυστική παραλιακή διαδρομή, με αφετηρία το Κάστρο της Πάφου, προσκαλεί όλους όσοι θέλουν να περάσουν ένα υπέροχο κυριακάτικο πρωινό με άθληση, τρέχοντας ή περπατώντας τις δρομικές αποστάσεις. Θυμίζουμε ότι τα Cyprus Road Races Grand Prix διοργανώνουν η ΚΟΕΑΣ, η Αστυνομία Κύπρου και το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Εθνικής Φρουράς, με σύνθημα «Μαζί πιο δυνατοί, για μια πιο ασφαλή κοινωνία», έχοντας ως συμπαραστάτη τον ΚΟΑ και το πρόγραμμά του «Be Active». Η κυριακάτικη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου, ο οποίος έχει φροντίσει για την επιτυχή διεξαγωγή των δρομικών αγωνισμάτων.

* Προσπάθεια των διοργανωτών, παράλληλα με τα δρομικά αγωνίσματα, είναι να δημιουργήσουν μία όμορφη γιορτή για όλες τις οικογένειες της Πάφου και ιδιαίτερα για τα παιδιά, τα οποία θα μπορούν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

* Το Cyprus Road Races Grand Prix είναι ο μόνος επίσημα καταχωρημένος αγώνας σε δημόσιο δρόμο στην Κύπρο, στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και οι επιδόσεις αναγνωρίζονται στην Παγκόσμια Κατάταξη.

* Σε ό,τι αφορά τις διαδρομές, αυτές μπορείτε να τις δείτε στη σελίδα https://www.plotaroute.com/route/2438126 για τα 10χμ και στη https://www.plotaroute.com/route/2438973 για τα 5χμ και Εταιρικός. Οι εγγραφές είναι ακόμα ανοικτές και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη σελίδα https://cyprus.opentrack.run/en-gb/x/2023/CYP/cgppaphos/

* Όλοι οι συμμετέχοντες θα εξασφαλίσουν φανέλα, bib number, chip χρονομέτρησης και μετάλλιο, εκτός από αυτούς που θα τρέξουν στον οικογενειακό δρόμο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (03/12/23)

09:00      10χμ Ανδρών / Γυναικών

10:00      5χμ Ανδρών / Γυναικών και Εταιρικός

10:30      1χμ Metro Kids

10:30      1χμ Family Fun Run

Print Friendly, PDF & Email
X