Αρχική Ανακοινώσεις Το Ευρωπαϊκό Ομάδων στο ΤΣΙΡΕΙΟ

Το Ευρωπαϊκό Ομάδων στο ΤΣΙΡΕΙΟ

από KOEAS

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου – EUROPEAN ATHLETICS ενέκρινε το αίτημα της ΚΟΕΑΣ για μεταφορά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων-Γ’ Κατηγορίας, από τη Λευκωσία στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο ΤΣΙΡΕΙΟ Στάδιο Λεμεσού.

Η ΚΟΕΑΣ προχώρησε στην αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 19-20 Ιουνίου 2021, ύστερα από τα προβλήματα που προέκυψαν στην ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα του Εθνικού Σταδίου Στίβου και την διαπίστωση ότι οι εργασίες δε θα ολοκληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Με άμεσες και συντονισμένες ενέργειες της Ομοσπονδίας, εξασφαλίστηκαν οι απαιτούμενες εγγυήσεις από το Δημαρχείο Λεμεσού, τον ΚΟΑ και το ΓΣΟ και πλέον η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται για μια καθόλα επιτυχημένη διοργάνωση στη Λεμεσό.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων – Γ’ Κατηγορίας, εκτός από τις Εθνικές Ομάδες Στίβου Ανδρών και Γυναικών της Κύπρου, συμμετέχουν άλλες 15 χώρες και αναμένεται να φιλοξενηθούν γύρω στους 450-500 αθλητές-τριες και προπονητές.

Print Friendly, PDF & Email
X