Αρχική Ανακοινώσεις Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή η καμπάνια «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!»

Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή η καμπάνια «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!»

από KOEAS

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο virtual run μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή σε Google Play και App Store

Με μεγάλη συμμετοχή του κοινού, μπήκε στη δεύτερη της εβδομάδα η καμπάνια virtual run που διοργανώνει για όλο τον μήνα Απρίλιο η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ).

Η καμπάνια «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!», έχει στόχο αφενός να δημιουργήσει στο κυπριακό κοινό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Στίβου Γ΄ Κατηγορίας (Μπρούνο Ζάουλι), που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Τσίρειο, και αφετέρου να ωθήσει τον κόσμο να αθληθεί σε ασφαλείς συνθήκες. Τα έσοδα από την καμπάνια, θα πάνε προς ενίσχυση των αθλητών της εθνικής μας ομάδας.

Ο μεγάλος στόχος του προγράμματος, είναι ο απλός κόσμος να καλύψει συλλογικά 9251 χιλιόμετρα (πρόκειται για συμβολικό νούμερο, που αντιστοιχεί στα τετραγωνικά χιλιόμετρα του νησιού μας), συνεισφέροντας virtually τα χιλιόμετρά τους, μέσα από το σχετικό application που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό.

Ο κόσμος μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή Sporthive Live (https://live.sporthive.com/event/10453), σε Google Play και App Store και να αναζητήσουν ακολούθως τον αγώνα «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!». Στη συνέχεια, η εγγραφή είναι απλή. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες αποστάσεις, 5 και 10 χιλιομέτρων, με κόστος εγγραφής τα €15, με τα έσοδα να καταλήγουν στους αθλητές μας. Όλες οι πληροφορίες για την καμπάνια, βρίσκονται στο application.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τα hashtags #TrexoumeMazi, #Limassol2021 και #etch2021 όταν ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την καμπάνια.

Πακέτο στο σπίτι

Λόγω του εικονικού χαρακτήρα του αγώνα, όλοι όσοι συμμετάσχουν στο virtual run, θα λάβουν με τη στήριξη της χορηγού του προγράμματος, την ACS Courier, το πακέτο συμμετοχής τους, το οποίο περιλαμβάνει μετάλλιο με το σήμα της καμπάνιας και καπελάκι.

Οι υποστηρικτές

Με την καμπάνια virtual run «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!» έχουν συμβληθεί ως χορηγοί η Ελληνική Τράπεζα, η Herbalife Nutrition Κύπρου, η ACS Courier, η Primetel, η EMA FOODS, τα Illy της Kafea Cyprus, και η ΔΡΟ.ΜΕ.Α. Racing ως το επίσημο running club της καμπάνιας.

Σημαντική στήριξη φορέων

Την έναρξη της καμπάνιας πραγματοποίησε, ως γνωστό, στις 5 Απριλίου 2021 ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του προέδρου του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, της αντιπροέδρου ΚΟΑ κα. Καίτη Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου, του προέδρου της ΚΟΕΑΣ κ. Περικλή Μάρκαρη, του γ.γ. ΚΟΕΑΣ κ. Κυριάκου Μιχαήλ, του μέλους του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ κα. Κάλλη Χατζηιωσήφ και των αθλητών Κυριάκου Ιωάννου, Μίλαν Τραΐκοβιτς, Απόστολο Παρέλλη και Ελένη Αρτυματά.

Τις μέρες που ακολούθησαν, αρκετοί ήταν και οι φορείς που στήριξαν την δράση. Ο Κεραυνός Στροβόλου, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του σωματείου κ. Πάρι Παπαέλληνα, προχώρησε σε εισφορά, ενώ τα χιλιόμετρα που κάλυψαν οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Δευτέρας 12 Απριλίου, προστέθηκαν στο σύνολο της προσπάθειας.

Σε εισφορά προς ενίσχυση των αθλητών στίβου προχώρησε και η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της Κερυνειώτικης ομάδας κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη. Σε συνεννόηση με την προπονητική ομάδα, θα καταμετρηθούν τα χιλιόμετρα σε επικείμενη προπόνηση, για να προστεθούν στο σύνολο της καμπάνιας.

Print Friendly, PDF & Email
X