Αρχική Ανακοινώσεις ΤΡΙΑ  ΝΕΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΤΡΙΑ  ΝΕΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

από KOEAS

Εξαιρετική ήταν η αρχή για τις κύπριες αθλήτριες που φοιτούν σε Πανεπιστήμια της Αμερικής στους πρώτους αγώνες σε κλειστό στίβο που έγιναν την περασμένη εβδομάδα σε διάφορες Πολιτείες.

Συγκεκριμένα σημειώθηκαν τρία Παγκύπρια Ρεκόρ, δύο από την ΟΛΙΒΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ στα 60μ. και στα 200μ. κάτω των 23 ετών με 7.51 και 24.40 αντίστοιχα και ένα Παγκύπριο Ρεκόρ Νεανίδων από την ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ στα 400μ. με 57.70.

Σε άλλους αγώνες που έγιναν επίσης στις ΗΠΑ η κάτοχος του Παγκυπρίου Ρεκόρ στο ύψος γυναικών με 1.93μ. ΛΕΟΝΤΙΑ ΚΑΛΛΕΝΟΥ, επίδοση που της εξασφάλισε το όριο για τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ του ΡΙΟ, ξεπέρασε το 1.80μ. και κατέλαβε την 3η θέση.  Η Λεοντία ήταν σε προπονητική προετοιμασία στη Κύπρο όπου αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή της σε αγώνες ήταν για σκοπούς προπόνησης αφού δεν είναι μέσα στο προπονητικό της πλάνο να επιδιώξει μεγάλες επιδόσεις σε αγώνες κλειστού στίβου.

Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή της ΜΕΡΟΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ στα 800μ. η οποία πέτυχε επίδοση 2.13.15 σε αγώνες που έγιναν στην Αλαμπάμα.  Σε αγώνες επίσης στο Τένεσσυ  η ΦΙΛΙΠΠΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ πέτυχε στο μήκος επίδοση 5.97μ.

 

Print Friendly, PDF & Email
X