Αρχική Ανακοινώσεις Τριπλή συμμετοχή στους Μεσογειακούς Κλειστού ( Κ 23)

Τριπλή συμμετοχή στους Μεσογειακούς Κλειστού ( Κ 23)

από KOEAS

Τριπλή θα είναι η κυπριακή παρουσία στους  Α’ Μεσογειακούς Αγώνες Κλειστού Στίβου, για αθλητές Κάτω των 23 ετών, στην γαλλική πόλη Μιραμάς (πλησίον της Μασσαλίας), οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 19 Ιανουαρίου 2019.

Στη διοργάνωση θα εκπροσωπήσουν το νησί μας οι Σάντα Κολομεΐτεβα (δρόμος 60μ.), Δέσποινα Χαραλάμπους (άλμα εις Ύψος) και Φώτης Ιωάννου (δρόμος 60μ.).

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα  περιλαμβάνονται 16 αγωνίσματα (οκτώ για άνδρες και ισάριθμα για γυναίκες) και σύμφωνα με απόφαση της Μεσογειακής Ένωσης Αθλητισμού (MAU) δικαιούνται να λάβουν μέρος και αθλητές των κατηγοριών Εφήβων και Νεανίδων (γεννηθέντες και γεννηθείσες το 2000).

Ο Φώτης Ιωάννου θα αγωνιστεί πρώτος αύριο (στις 17:00) στον προκριματικό γύρο, θα ακολουθήσει η Κολομεΐτεβα (17:15), επίσης στις προκριματικές σειρές, ενώ στις 17:40 θα μπει στη μάχη του Ύψους η Χαραλάμπους (θα διεξαχθεί απευθείας τελικός στο αγώνισμα).

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αύριο, επίσης, θα αγωνιστούν στην Αθήνα (Άγιος Κοσμάς), σε ημερίδα κλειστού στίβου για αθλητές Κάτω των 18 ετών, πέντε κυπριόπουλα. Στην κατηγορία Παίδων θα αγωνιστούν οι (γεννηθέντες το 2002) Παναγιώτης Μυλωνάς (Μήκος και Τριπλούν) και Βασίλης Ντίρης (Μήκος). Στην κατηγορία Κορασίδων θα λάβουν μέρος οι (γεννηθείσες το 2002) Σάρα Λοΐζου και Χριστίνα Ιωάννου (Μήκος, αμφότερες) και η Αναστασία Χατζηχαμπή (γεννηθείσα το 2004) στο Τριπλούν.

Print Friendly, PDF & Email
X