Αρχική Ανακοινώσεις Τρεις αγώνες για τον Μίλαν

Τρεις αγώνες για τον Μίλαν

από KOEAS

Τρεις αγώνες σε διάστημα μίας εβδομάδας  (6- 11 Ιουνίου 2019) θα κάνει ο Μίλαν Τράικοβιτς, μέσα στο πλαίσιο  του αγωνιστικού του προγραμματισμού ενόψει των δύσκολων  φετινών υποχρεώσεων του, καθώς στο βάθος της σήραγγας φέγγει η Ντόχα, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Ο πρωταθλητής εμποδιστής μας και πρωταθλητής Ευρώπης 2019 στον κλειστό στίβο, θα αγωνιστεί στη Ρώμη (6 Ιουνίου 2019) και δη στο Ντάιαμοντ Λιγκ. Εν συνεχεία (9 Ιουνίου 2019) θα πετάξει στην Ολλανδία, όπου θα λάβει μέρος στον αγώνα του Χέγκενλο και θα κλείσει την τριμέτωπη περιοδεία του στο Παρίσι, στο μίτινγκ του Μοντρέιγ.

Ο Τράικοβιτς στοχεύει στη συγκέντρωση βαθμών στη σειρά Ντάιαμοντ Λιγκ, ώστε να πάρει θέση στον τελικό του αγωνίσματός του στις Βρυξέλλες. Σε ό,τι αφορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος, αφού θα διεξαχθεί τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου. Πάντως τα δείγματά γραφής του Τράικοβιτς είναι ήδη ενθαρρυντικά, καθώς στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, στην Κίνα, πέτυχε 13.41 στα 110μ. μετ’ εμποδίων.

Print Friendly, PDF & Email
X