Αρχική Ανακοινώσεις Τρίτη μέρα του στίβου στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες

Τρίτη μέρα του στίβου στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες

από KOEAS

Ο Χρήστος Δημητρίου ρίχνεται στη μάχη των 800μ.

Στις 3.38 τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Απριλίου αγωνίζεται ο Χρήστος Δημητρίου στον προκριματικό των 800μ. με στόχο να πετύχει το καλύτερο.

Ο Δημητρίου κληρώθηκε και θ’ αγωνισθεί στη δεύτερη προκριματική σειρά στο 3ο διάδρομο. Σύμφωνα με την προκήρυξη του αγωνίσματος θα διεξαχθούν τρεις σειρές και θα προκριθούν στον τελικό οι δυο πρώτοι από κάθε σειρά και οι δυο καλύτεροι χρόνοι για τον τελικό.

Ο αθλητής μας που προπονείται με τον κάτοχο του Παγκύπριου ρεκόρ στο αγώνισμα Σπύρο Σπύρου, πέτυχε φέτος σε αγώνες κλειστού στίβου να βελτιώσει το δικό του Παγκύπριο ρεκόρ σημειώνοντας 1.48.23, φιλοδοξεί να βρεθεί σε καλή μέρα και να βελτιώσει την ατομική του επίδοση πλησιάζοντας ή ξεπερνώντας το αντίστοιχο του προπονητή του.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε, στις 12.45 το μεσημέρι της Τρίτης 10 Απριλίου αγωνίζεται ο Μίλαν Τραϊκοβιτς στον τελικό των 110μ. με εμπόδια με στόχο να εξασφαλίσει το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου στο στίβο στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες της Αυστραλίας.

Ο Μίλαν τρέχει στον 8ο διάδρομο αφού στον προκριματικό πέτυχε τον 5ο καλύτερο χρόνο από τους αθλητές που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό, ενώ με βάση την τοποθέτηση των αθλητών κενός θα παραμείνει ο πρώτος διάδρομος.

Στις 14.16 της αυριανής ημέρας αγωνίζεται και η Ελένη Αρτυματά στον ημιτελικό των 400μ.

Η Αρτυματά τρέχει στην πρώτη από τις τρεις ημιτελικές σειρές στον 7ο διάδρομο και με βάση τις ειδικές διατάξεις του αγώνα θα προκριθούν για τον τελικό οι δυο πρώτες από κάθε σειρά’ και οι δυο καλύτεροι χρόνοι για τον τελικό.

Print Friendly, PDF & Email
X