Αρχική Ανακοινώσεις Βελτιωμένη πρεμιέρα η Δάφνη Γεωργίου

Βελτιωμένη πρεμιέρα η Δάφνη Γεωργίου

από KOEAS

Με το δεξί μπήκε στο 2022 η Δάφνη Γεωργίου, η οποία συνεχίζει τις σπουδές της στη Λογιστική, στο Boise State University στο Αϊντάχο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Στον πρώτο αγώνα της στη χρονιά και χωρίς έντονο ανταγωνισμό, η Γεωργίου έτρεξε τα 60μ. με εμπόδια σε 8.47, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην καριέρα της και ταυτόχρονα την καλύτερη επίδοση του Πανεπιστημίου της. Το μίτινγκ κλειστού στίβου διεξήχθη στην πόλη Σποκέιν της Γουάσινγκτον, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022.

Η Δάφνη Γεωργίου, η οποία από την περσινή χρονιά έχει ως προπονητή της στην Κύπρο τον Αντώνη Γιαννουλάκη, έκανε άκυρη εκκίνηση στον τελικό, όμως, είναι ικανοποιημένη για το ατομικό ρεκόρ της στον προκριματικό. «Ξεκίνησα καλά τη χρονιά, παρόλο που έκανα άκυρη εκκίνηση στον τελικό. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη για τον τρόπο που έτρεξα στην πρώτη μου κούρσα, τρέχοντας στην ουσία μόνη μου από τον δεύτερο διάδρομο. Είμαι ενθουσιασμένη για τον αγώνα μου και ανυπομονώ για τη συνέχεια στον κλειστό στίβο», μας μετέφερε από τις ΗΠΑ η 22χρονη πρωταθλήτριά μας.

* Να σημειώσουμε ότι, με την επίδοσή της, η Δάφνη Γεωργίου αναδείχθηκε ως η καλύτερη αθλήτρια της εβδομάδας ολόκληρης της δυτικής περιφέρειας, στα Βραχώδη Όρη των ΗΠΑ, που αποτελούνται από εννέα γεωγραφικά τμήματα. Στα αγγλικά, η Δάφνη Γεωργίου αναδείχθηκε ως η Mountain West Athlete of the week.

* Να θυμίσουμε ότι, το ατομικό ρεκόρ της Δάφνης Γεωργίου στα 100μ. με εμπόδια είναι 13.56, που το πέτυχε τον περασμένο Μάιο στα «Μάτσεια» στη Λεμεσό.

Print Friendly, PDF & Email
X