Αρχική Ανακοινώσεις Βραβεύσεις Μαθητικού Σχεδιασμού

Βραβεύσεις Μαθητικού Σχεδιασμού

από KOEAS

Η ΚΟΕΑΣ διοργανώνει αύριο Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ στη Λευκωσία την Ετήσια Εκδήλωση Βράβευσης του Μαθητικού Σχεδιασμού της Ομοσπονδίας.

Βραβεύονται μαθητές/αθλητές, οι οποίοι διακρίθηκαν σε Παγκύπριες σχολικές διοργανώσεις, στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα κάτω των 18 και 20 ετών, σε Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες, σε Διεθνείς Διοργανώσεις και σε Ευρωπαϊκά ή Παγκόσμια Πρωταθλήματα της κατηγορίας τους.

Την ίδια στιγμή, βραβεύονται οι μαθητές-τριες που διακρίθηκαν 50 χρόνια προηγουμένως στις ίδιες διοργανώσεις.  Ανάμεσα τους θα βραβευθούν οι Ανδρέας Χριστοφή-100μ., Κυριάκος Ονησιφόρου-400μ., Δημήτρης Δημητρίου-400μ., Κωνσταντίνος Ιωάννου-3000μ., Παναγιώτης Χατζηστάθης –Μήκος, Χρίστος Γεωργίου Μαρίου-110μ.εμπόδια, Φρειδερίκη Ευριπίδου-100μ., Σταυρούλα Λεωνίδου-300μ., Μαρία Κωνσταντίνου-800μ.

Ειδική επιβράβευση θα δοθεί στην κα Ελενίτσα Γεωργίου, το Women’s Leadership Awards.  Η κα Γεωργίου προτάθηκε από το Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ και εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, για να της δοθεί βραβείο για την πολυετή προσφορά της σαν προπονήτρια στίβου και για τη συμμετοχή της στα Διοικητικά του ΓΣΕ και της ΚΟΕΑΣ.

Η ΚΟΕΑΣ θα απονείμει επίσης πλακέτα στον Γυμναστικό Σύλλογο Πράξανδρο με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 100 Χρόνων από την ίδρυση και την προσφορά του στον Κυπριακό Στίβο.

Ξεχωριστή απονομή θα γίνει στον καλύτερο ΄Εφηβο αθλητή των 400μ. στη Μνήμη Νική Γεωργίου.  Το έπαθλο καθιερώθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Καίτη Λουκαϊδου Χατζήκυριάκου, Μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, ο Ταμίας της ΚΟΕ Δαμιανός Χατζηδαμιανού και Μέλη του Ε.Σ. της ΚΟΕ, οι Γυμναστικοί Σύλλογοι-Μέλη της ΚΟΕΑΣ, αθλητικοί φορείς, προπονητές και αθλητές στίβου, οι χορηγοί της Ομοσπονδίας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ και XM που είναι χορηγός του Μαθητικού Σχεδιασμού για το 2019.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 6.30 το απόγευμα.

Print Friendly, PDF & Email
X