Αρχική Ανακοινώσεις Ο ΣΕΓΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΡΑΚΟ

Ο ΣΕΓΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΡΑΚΟ

από KOEAS

Για την προσφορά του στον Ελληνικό Στίβο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στο Στάδιο ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ στο Φάληρο, η Τελετή Βράβευσης των Κορυφαίων Αθλητών και Αθλητριών Στίβου της Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο του 2015 που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Η τελετή βράβευσης έγινε με κάθε λαμπρότητα στην παρουσία των Πολιτειακών και Αθλητικών Αρχών της Ελλάδας καθώς και αρκετών φίλων του αθλήματος, στην Αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ στο ΣΕΦ.

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση, ήταν η βράβευση του Προέδρου της ΚΟΕΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΔΡΑΚΟΥ για την πολυετή προσφορά του στον Ελληνικό Στίβο.  Την απονομή της τιμητικής διάκρισης έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Σταύρος Κοντονής μαζί με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο.

Ο κ. Αντώνης Δράκος παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους εμφανώς συγκινημένος για τη ξεχωριστή τιμή που του έγινε, εξέφρασε τις αμέριστες ευχαριστίες του στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και αναφερόμενος στους άρρηκτους δεσμούς του Ελληνικού με τον Κυπριακό Στίβο,  τόνισε ιδιαίτερα ότι αυτό καταδεικνύεται από το γεγονός ότι οι Γυμναστικοί Σύλλογοι ΟΛΥΜΠΙΑ Λεμεσού, ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ Λευκωσίας και ΖΗΝΩΝ Λάρνακας, ήταν από τα ιδρυτικά Μέλη του ΣΕΓΑΣ ενώ ακολούθησαν αργότερα και οι άλλοι τρεις Γυμναστικοί Σύλλογοι ΕΥΑΓΟΡΑΣ Αμμοχώστου, ΚΟΡΟΙΒΟΣ Πάφου και ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ Κερύνειας, που αποτελούσαν όλοι μαζί την ΤΕΣΚ σαν την Τοπική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ στη Mεγαλόνησο και σήμερα την ΚΟΕΑΣ.

«Η ιστορία αυτή επισήμανε, δείχνει ότι υπήρχε από ανέκαθεν κοινή πορεία του Στίβου Ελλάδας και Κύπρου και θεωρεί τον εαυτό του  μέρος αυτής,  για όσα χρόνια έχει υπηρετήσει τόσο από διάφορα πόστα στο ΣΕΓΑΣ πριν τον διαχωρισμό,  όσο και μετέπειτα στην Ανεξάρτητη Ομοσπονδία της Κύπρου, πρώτα σαν Γενικός Γραμματέας και από το 1992 μέχρι σήμερα σαν Πρόεδρος.»

Print Friendly, PDF & Email
X