Αρχική Ανακοινώσεις Βραβεύθηκε ο Νεοκλής Θωμά

Βραβεύθηκε ο Νεοκλής Θωμά

από KOEAS

Εκδήλωση βράβευσης του επί σειρά ετών Προέδρου του ΓΣ Ολύμπια Λεμεσού, Νεοκλή Θωμά, διοργανώθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τσιρείου Σταδίου.  Ο ΓΣΟ εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του κ. Θωμά στα διοικητικά του συλλόγου, του απένειμε ειδικό έπαθλο και τον ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρο του. Ο πρόεδρος του ΓΣΟ, κ. Άκης Λάμπρου, προσφωνώντας τον τιμηθέντα παράγοντα, τον ευχαρίστησε τον για όσα πρόσφερε στον σύλλογο της Λεμεσού από οποιοδήποτε πόστο και αν τον υπηρέτησε.

Ο κ. Νεοκλή Θωμά, εμφανώς συγκινημένος για την τιμητική βράβευσή του, δήλωσε πως, ό,τι έκανε, ως παράγοντας του ΓΣΟ, πήγαζε από την αγάπη του για τον σύλλογο και τον κλασικό αθλητισμό, δίχως καμία  σκοπιμότητα και προσωπικό όφελος. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τη σύζυγό του, Γαβριέλλα, και τα παιδιά του, για την αντοχή που έδειξαν στα τόσα χρόνια απουσίας του από την οικογενειακή θαλπωρή, καθώς αφιέρωνε πολλές ώρες στον ΓΣΟ.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, κ. Περικλής Μάρκαρης, ο οποίος είχε θητεύσει στο Δ.Σ. του ΓΣΟ, σε διάφορα πόστα, υπό την προεδρία του κ. Θωμά. Ο κ. Μάρκαρης ευχαρίστησε τον τιμηθέντα παράγοντα για τις πολύτιμες συμβουλές, τη βοήθεια και τη στήριξη που του προσέφερε.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο νέος Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης. Στην ομιλία του, ανάμεσα σε άλλα,  αναφέρθηκε στον κ. Θωμά, τονίζοντας τη μεγάλη προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη της Λεμεσού και της Κύπρου γενικότερα. Υποσχέθηκε, ακόμη, ότι θα σταθεί δίπλα στη νέα ηγεσία του ΓΣΟ, για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος.

Η εκδήλωση έγινε στην παρουσία πολιτικών, πολιτειακών και αθλητικών αρχών της πόλης και Επαρχίας Λεμεσού και αρκετών φίλων του ΓΣΟ. Περιελάμβανε την απονομή τιμητικών διακρίσεων σε αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου, όλων των κατηγοριών, για τις επιτυχίες τους το 2018, καθώς και την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας.

Print Friendly, PDF & Email
X