Αρχική Ανακοινώσεις Βράβευση των αθλητών του ΓΣΕ που κατά το 2016 είχαν σημαντικές διακρίσεις

Βράβευση των αθλητών του ΓΣΕ που κατά το 2016 είχαν σημαντικές διακρίσεις

από KOEAS

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Πολυδύναμου Κέντρου Αυγόρου», η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσης βράβευσης των αθλητών και αθλητριών του ΓΣΕ, που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2016.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν, οι πρωταθλητές του Συλλόγου: Χρίστος Πίτσιλος, Μιχάλης Πασχάλη, Σταύρος Αυγουστίνος, Αντρέας Χ΄΄Θεορής, Μιχάλης Λάμπρου, Μάριος Αποστολίδης, Γιώργος Αβραάμ, Θεοφάνης Μιχαηλάς, Δέσποινα Ρούσου, Δέσποινα Χαραλάμπους, Ιωάννα Πέτρου, Μαριέλλε Ρουσή, Ναταλία Χριστοφή, Νεκταρία Παναγή, Ελένη Αρτυματά και Γαβριέλλα Φελλά, που πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες σε Παγκύπριες, Πανελλήνιες, Βαλκανικές, Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Διοργανώσεις.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου, για τη δωρεάν παραχώρηση του «Πολυδύναμου Κέντρου», την παραχώρηση της χορωδίας του Κοινοτικού Συμβουλίου για τον εμπλουτισμό του προγράμματος της εκδήλωσης,  την κάλυψη των εξόδων της δεξίωσης και των επάθλων, ως ετήσιος χορηγός και για την άψογη συνεργασία με τον ΓΣΕ, τον κ. Σολωμό Οικονόμου, πολύχρομη προσφορά του ως αθλητής και προπονητής του Συλλόγου, τους παλαιούς πρωταθλητές του που διαμένουν στο Αυγόρου, Φλουρή Σταύρου και Ροβινσόνα Ζυμπουλάκη, καθώς και τη δημοσιογράφο και πρώην πρωταθλήτρια του ΓΣΕ, Άντρη Κασάπη, για την όλη προσφορά της στον Σύλλογο.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν, ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αυγόρου, κ. Παναγιώτης Μιχαηλάς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Στίβου (ΚΟΕΑΣ), κ. Αντώνης Δράκος, το μέλος του ΚΟΑ, κ. Άντρη Σιάλου, εκ μέρους του προέδρου του ΚΟΑ, κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Αμμοχώστου, κ. Αλέξης Γαλανός, και ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, κ. Θεοδόσης Τσιόλας, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του ΓΣΕ, Σοφοκλής Χαραλαμπίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη ιστορία του Συλλόγου, στους αθλητές και τις επιτυχίες τους, στους προπονητές και στους γονείς των αθλητών. Απευθυνόμενος προς όλους τους αθλητικούς φορείς και τους παρευρισκόμενους, κάλεσε όλους να σταθούν: «αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου για να κρατήσουμε το Σύλλογο ζωντανό και δυνατό μέχρι τη μέρα της επιστροφής στην αγαπημένη μας πόλη, την Αμμόχωστο».  Υποσχέθηκε ακόμα πως, όσον αφορά τον ίδιο και όσους αγαπούν τον ΓΣΕ:  «όσες δυσκολίες και προβλήματα παρουσιαστούν, όσος χρόνος και να περάσει, όσο κι αν νοιώσουμε στους ώμους μας, ακόμα πιο βαριά την προσφυγιά, εμείς, μαζί με όλους εσάς, θα είμαστε εδώ, και κατά τον Κώστα Μόντη: «Εμείς τζιαμαί:…Ελιές τζιαι τερατσιές πάνω στον ρότσον τους…»

Στην εκδήλωση, παρέστησαν επίσης και οι Βουλευτής Αμμοχώστου Κυριάκος Χατζηγιάννης, Σκεύη Κουκουμά, Ονούφριος Κουλλάς και Γιώργος Κάρουλας, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης, εκπρόσωποι των Δήμων Σωτήρας και Δερύνειας, ο Γεν. Γραμματέας της ΚΟΕ, στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, κ. Γιώργος Παπαγεωργίου, ο Γεν. Γραμματέας της ΚΟΕΑΣ, κ. Περικλής Μάρκαρης, ο Δ/ντής της ΚΟΕΑΣ, κ. Αντώνης Γιωργαλλίδης, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΣΕΚ Αμμοχώστου, κ. Γιώργος Καράς, ο κ. Φλώρος Τσαγκάρης, χορηγός του Συλλόγου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Δήμων, κοινοτήτων, κομμάτων, σωματείων και οργανώσεων της περιοχής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΕ, προπονητές του Συλλόγου, γονείς των αθλητών και πολλά μέλη και φίλοι του ΓΣΕ και του κλασσικού αθλητισμού.

Εκ μέρους του Γ.Σ.Ε. απενεμήθησαν σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που βραβεύθηκαν, βαρύτιμα κύπελλα, από τον πρόεδρο του Συλλόγου Σοφοκλή Χαραλαμπίδη και τους επισήμους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε και πάλι η αθλητικογράφος και παλιά πρωταθλήτρια του ΓΣΕ, Άντρη Κασάπη.

Print Friendly, PDF & Email
X