«ΧΑΝΙΑ 2015»

από KOEAS

Διεξάγεται το Σάββατο 06 Ιουνίου στα Χανιά της Κρήτης η Διεθνής Αθλητική Συνάντηση «ΧΑΝΙΑ 2015» στο οποίο θα συμμετάσχουν Κύπριοι αθλητές-τριες με στόχο να πετύχουν τα όρια συμμετοχής σε Διεθνείς Διοργανώσεις όπως είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και η Ολυμπιάδα της Βραζιλίας.

Ανάμεσα στους αθλητές που έχουν επιλεγεί να λάβουν μέρος είναι ο Κυριάκος Ιωάννου που μετά την πρόκριση του στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου και τον τραυματισμό του τον περασμένο Μάρτιο, θα κάνει την πρώτη φετινή του εμφάνιση στον Ανοικτό Στίβο.  Στην ίδια διοργάνωση οι πρωταθλήτριες Ραμόνα Παπαϊωάννου στα 100μ. και η Ελένη Αρτυματά στα 200μ. θα προσπαθήσουν με την σειρά τους να βελτιώσουν τις δικές τους φετινές επιδόσεις.

Την πρώτη της εμφάνιση για το 2015 θα πραγματοποιήσει και η νικήτρια των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 στο μήκος Νεκταρία Παναγή.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν επίσης ο Ζαχαρίας Αρνος  στο Τριπλούν, η Ολίβια Φωτοπούλου και η Ειρήνη Γεωργίου στα 100μ. καθώς και η Ραφαέλλα Δημητρίου στα 400μ.

Print Friendly, PDF & Email
X