Αρχική Ανακοινώσεις Χωρίς τον Χαντίρι στο Βάραζντιν

Χωρίς τον Χαντίρι στο Βάραζντιν

από KOEAS

Πλήγμα υπέστη η Εθνική Κύπρου, πριν καν πει καλημέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ομάδων Β’ Κατηγορίας (10 και 11 Αυγούστου 2019), το οποίο θα διεξαχθεί στο Βάραζντιν, αφού αποσύρθηκε από τους αγώνες ο πρωταθλητής μας στους δρόμους αντοχής, Αμίν Χαντίρι, λόγω τραυματισμού. Ο Χαντίρι έκανε δοκιμαστικό στο Μαρόκο, πριν από την αναχώρηση της αποστολής μας για την Κροατία (8 Αυγούστου 2019), και διαπιστώθηκε ότι, δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του σε βαθμό που να του επιτρέπει ναγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, με συνέπεια να αποκλειστεί.

Ο Χαντίρι προοριζόταν να αγωνιστεί στο Βάραζντιν σε δύο αγωνίσματα, τα 3.000 και τα 5.000 μέτρα. Η απουσία του θα φέρει ανακατατάξεις στην ομάδα μας, με τον Νικόλα Φράγκου, που είναι ο πρωταθλητής μας στα στιπλ, να μετατίθεται από τα 3.000 μ. με φυσικά εμπόδια για να τρέξει στα 3.000 μέτρα απλά και στα 5.000 μέτρα. Τη θέση του Φράγκου στα στιπλ, θα πάρει ο έφηβος πρωταθλητής μας, Φάνης Πιττάλης, που είναι με την αποστολή στην Κροατία και αρχικώς ήταν στη λίστα ως αναπληρωματικός.

Να σημειώσουμε ότι, ο Αμίν δεν έκανε φέτος κούρσα επίσημη στον ανοιχτό στίβο, λόγω των τραυματισμών που τον ταλάνιζαν. Το 2017, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, είχε προσφέρει 19 βαθμούς στην Εθνική μας, με νίκη του στα 5.000μ. και τρίτη θέση στα 3.000 μέτρα.

Print Friendly, PDF & Email
X